Video me informacione mbi siguracionin e papunësisë

Me qellim që të mësoni në mënyrë sa më të shpejtë dhe efikase të jetë e mundur, mbi përfitimet e siguracionit të papunësisë, ne krijuam tre filma me metrazh të shkurtër duke përfshirë informacionet më thelbësore.

Informacione të përgjithshme

Ky film ju paraqet në mënyrë të përmbledhur kuadrin ligjor mbi siguracionin e papunësisë, dy shtyllat kryesore dhe rolet e tyre.

Rolet dhe përfitimet e ORP-së

Kjo video ju paraqet rolet dhe përfitimet e zyrës rajonale për angazhim dhe progres të bashkëpunimit me këshilltarin e ORP-së. Videoja gjithashtu ju informon për të drejtat dhe detyrimet tuaja, si dhe saktëson dokumentet dhe formularët që duhen përdorur përgjatë periudhës tuaj të papunësisë.

Përmirësimi i kërkimeve për punësim

Në këtë video ju do të mësoni si të shfrytëzoni në mënyrën më të mirë të mundur mjetet e ndryshme që keni në dispozicion me qëllim që të rrisni shanset tuaja për të gjetur një punë, aktivizimin e rrjetit, ofertat spontane për të depërtuar në tregun e panjohur ose të fshehtë të ofertave të punës. Konsultime dhe regjistrime në faqet e ofertave të punës dhe agjenci private të punësimit. Gjithashtu përgjatë përgatitjes tuaj për intervistat e punës do t’ju vijnë shumë këshilla.

Travail.Swiss

Kjo video ju prezanton  avantazhet e te perdorurite  platformen   "travail.swiss"  per te lehtesuar kerkimet tuaja  per pune dhe gjitahshtu te rrisni shanset per te gjetur nje te tille. 

Ne kete faqe interneti ,  ju keni mundesi te keni akses ne gamen me te gjere te ofertave per pune ne ZVICER  , ne te cilat disa dhe me vulen ose shenimin perkates  "Obligation d‘annonce" ne te cilat ju mund te hyni ose mund te keni akses te posacem , ekskuziv pergjate 5 diteve.

Behet Fjale per nje avantazhe  te konsiderueshem  per te postuar  ne keto oferta pune  gjithashtu dhe per  te anulluar nje interviste pune me punedhenesite tuaj te ardhshem.

Partager la page

Partager sur :